fbpx

Під Радою сталася бійка між мітингувальниками і правоохоронцями

Політика 14:30, 28.12, 2014

Біля будівлі Верховної Ради України сталася бійка між правоохоронцями та мітингувальниками, які протестують проти ухвалення бюджету-2015 та вимагають ухвалити пакет "антиолігархічних законів".

В ході акції протесту "фінансового Майдану" на площі Конституції під стінами парламенту група мітингувальників спробувала прорватися до будівлі Верховної Ради через кордон правоохоронців, які в результаті відтіснили протестувальників, передає "Еспресо". 

На цей час під Верховною Радою перебуває близько 500 учасників акції. Уздовж стін будівлі парламенту в кілька рядів вишикувався кордон правоохоронців.

Як повідомлялося, Верховну Раду зранку в неділю пікетують активісти низки громадських рухів з вимогою дотримуватися законів і поважати Конституцію України. Вони тримають плакати: "Забирайте кошти у офшорів, а не у бізнесу", "ні ПДВ-рахунками", "Ні акцизу на переобладнання авто", "Ні акцизу і підвищенню мита" та інші в тому ж ключі.

Серед учасників пікету – представники політичної партії "ВОЛЯ" та представники "фінансового Майдану".

Учасники акції стукали палицями по порожніх бочках, а так само скандували різні гасла.

У самій сесійній залі на балконах громадські активісти і "волівці" також повісили плакати з вимогами позбавити олігархів податкових пільг і преференцій.  

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: