fbpx

Під Рожнятовом просто на дорозі висипали велику купу сміття. ФОТОФАКТ

Суспільство 12:02, 14.09, 2017

Місцеві мешканці вважають, що сміття – львівське.

“Як повідомив у себе на сторінці громадський активіст Богдан Бачкур, у селі Верхній Струтин виявлено велику купу сміття, напевно, привезеного зі Львова. Це не перша машина львівського сміття у нашому районі, і якщо не вжити заходів, то і не остання. Цинізм ситуації полягає в тому, що машина розвантажила сміття прямо на дорозі”, – повідомляють у групі Рожнятівські вісті.

Як писав КУРС, днями у селі Липовиця Рожнятівського району місцеві мешканці знайшли несанкціоноване сміття.

Кілька випадків скидання львівського сміття на Прикарпатті трапилося навесні і влітку цього року.

Так, у селі Микитинці Івано-Франківської міськради скинули близько 120 тонн львівського сміття. До цього невідомі фури привезли і вивантажили в селищі Ланчин Надвірнянського району купи сміття. В ніч з 23 на 24 червня у селі Тарасівка Тлумацької ОТГ з’явилося п’ять величезних куп сміття. Серед сміття люди знайшли багато чеків з львівських магазинів.

В ніч на 30 червня щонайменше дві вантажівки зі сміттям зі Львова розвантажилися на околиці Галича. При поверхневому огляді виявили квитанції про оплату за компослуги, на яких були зазначені львівські адреси.

Після таких випадків на в’їзді в Івано-Франківську область поліція пообіцяла цілодобові заслони та перевірятиме великовагові автомобілі. 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: