fbpx

"Під землею знайдемо", – прикарпатський нардеп пригрозив геям

Суспільство 14:54, 19.06, 2018

Народний депутат України Юрій Тимошенко звернувся до ЛГБТ-спільноти з вимогою не втручатися в життя "простих мирних українців" і пригрозив фізичною розправою.

У дописі на своїй сторінці у фейсбуці нардеп від Коломийського округу Юрій Тимошенко запевняє, що сексменшини в Україні давно не зазнають утисків. КУРС зберігає депутатський правопис:

“Минули ті часи. Тепер вже бути, наприклад геєм, навіть багатьом вже і «не в западло». Багато їх живе посеред нас, і вони давно вже не дивина. На них давно вже ніхто і уваги не звертає, та і кому вони зрештою потрібні?

Але їм це не до вподоби, вони хочуть уваги і слави. Вони хочуть втручатися в наше життя, парадувати галасливими парадами під нашими вікнами, ходити в школи до наших дітей і розказувати їм, що їхні батьки і церква дурні, і тільки вони геї знають як правильно жити… Геї та прочі хто з вами!” – пише Тимошенко.

Тимошенко просить геїв не втішатися тим, що у ВР і Нацгвардії багато “їхніх”, і вони легко “зможуть трощити дітей тільки за те, що ті відстоюють історичні і духовні традиції”.

“Вони вас не чіпали і на вас не нападали.Ви напали перші і перші все те почали. Схаменіться поки не пізно. Німці теж колись, спочатку наступали.. Ми прості українці мирні люди і звикли терпіти до остатку, все сподіваючись «домовитись по хорошому». Але коли терпець вривається, стається вибух чергової “Коліївщини” в якій невинних вже не буває…”

Нардеп нагадує геям “про святий козацький край” і вимагає не втручатися у суспільне життя. 

“Це вам ще не та Європа, в якій всі за вас. І тому прошу всіх вас геїв «і прочая і прочая» наостаток по хорошому: Живіть собі на втіху, любіться як собі хочеться, тільки не втручайтеся в наше життя, не чіпайте нас і наших дітей – і ми вас теж ніколи і ні кого не зачепимо. А не захочете по хорошому, кожен на власній шкірі звідає, що то значать слова, що «той хто посіє вітер, той пожне бурю». За кожну побиту нашу дитину, і ви, і кожен з ваших» ланцюгових псів» в свій час стократно заплатите…” – написав Тимошенко.

Нагадаємо, у неділю в Києві відбувся марш рівності “Київ-Прайд”. Участь у марші взяли представники понад трьох десятків громадських організацій ЛГБТ та інших. Під час акції відбулися зіткнення противників ходи з правоохоронцями. Десятки людей були затримані та отримали поранення.

Депутат Івано-Франківської міськради ветеран АТО Андріан Волгін також різко розкритикував “Марш рівності.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: