fbpx

Підняття ціни на газ депутати Надвірнянської райради вважають злочином проти українців

Політика 13:35, 26.10, 2018

Прикриваючись вимогами Міжнародного валютного фонду щодо вирівнювання ціни на газ для населення і промисловості, керівники держави вчергове використовують владну силу та змушують українців платити значно більше в кишені олігархів.

Депутати Надвірнянської райради від фракції "ВОЛЯ" одноголосно підтримали звернення до Президента Порошенка, а також висловили позицію у відповідній заяві фракції.
"Президент України, Петро Порошенко, в своїх особистих інтересах та інтересах Ахметова, Пінчука, Авакова, Бойка, Фірташа та інших власників газовидобувних компаній в Україні, які монополізували ринок газу, знову продовжують відкрито та "законно" грабувати кожного споживача газу",  йдеться у заяві.
Ба більше, вважають депутати, риторика Президента України про намір захистити громадян від згубних наслідків збільшення вартості газу – це ще один із способів грабування населення України.
"Петро Порошенко, поруч з Ахметовим, Пінчуком і Коломойським, увійшов до десятки найбагатших українців. За останній рік його статки збільшилися на 10%. Це в той час, коли пересічні українці зубожіли в рази і покращенням свого фінансового стану похвалитись не можуть. Це є відверте та планомірне знущання чинної влади на чолі з Порошенком над українським народом!
І ми, депутати районної ради, неодноразово під час нашої каденції звертались до Уряду і Президента з вимогами скасувати ті чи інші постанови, укази чи закони",  сказала під час обговорення Тетяна Пришляк.
Вона також зазначила, що наступний рік для України є вирішальним, тож українцям варто ретельно обдумувати свій вибір.
"То для чого нам така влада, яка веде антиукраїнську, антилюдську політику? Адже інакше як геноцидом власного народу це не назовеш!
Тому необхідно якнайшвидше змінити вищих керівників держави, скасувати олігархічне панування, яке призвело до ігнорування потреб громадян України та ще більшого зубожіння населення",  вважає очільниця фракції "ВОЛЯ" партії РНС в Надвірнянській райраді Тетяна Пришляк
 
На правах реклами
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: