fbpx

Підполковник Тарас Грень: Я довго не міг повірити, що на Прикарпатті є боягузи

Політика 16:33, 12.07, 2014

Представник Західного регіонального медіа-центру Міністерства оборони України, підполковник Тарас Грень заявив, що йому соромно за двох бійців 5-го батальйону територіальної оборони Івано-Франківської області, які склали зброю і повернулися додому.

"Зрада це ганьба! А зрада на полі бою… Це… Я просто не маю слів. В козацькому війську таких людей не просто навіки виганяли з січі. Про них забували. Їх імена викреслювали з пам’яті. Їх родини покривались ганьбою на віки. Бо зрадник гірше ніж ворог! Зараз ці люди, ходять містом. З жахом в голосі розповідають про російські війська, яких вони не бачили і не чули. Сіють паніку збираючи прес-конференції! Але найгірше, це те, що вони закликають тікати з Донбасу. Полишити Україну на поругу чорної навали! Розповідають нісенітниці та жахіття. Сором. Сором через те, що наш край, Батьківщину Бандери і Шухевича, колиску революції та майдану, через цих двох псевдо патріотів будуть називати осередком зрадництва", – пише Тарас Грень на "Фейсбук".

Як писав КУРС, два бійці 5-го батальйону повернулися до Франківська і звинуватили керівництво АТО у брехніЧоловіки заявляють, що, незважаючи на всі обіцянки керівництва, жодної одиниці бронетехніки в батальйоні немає. Батальйон перебуває у складній ситуації не тільки матеріальній – хлопці стоять у кільці з ворожих сил.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: