fbpx

Підполковника Коломийського військкомату затримали з хабарем. ФОТО

Суспільство 16:35, 29.06, 2016

Гроші, 1200 доларів, підполковник вимагав від громадянина за ухилення від призову на військову службу у зв'язку із мобілізацією через посередника. Наразі військового та посередника затримали.

Сьогодні, 29 червня, оперативники Управління захисту економіки в Івано-Франківській області спільно з військовою контррозвідкою, обласним управлінням СБУ та військовою прокуратурою Івано-Франківського гарнізону Західного регіону затримали військового комісара та посередника на хабарі.

Ті отримували останню частину неправомірної вигоди. У них вилучили 700 доларів США.

51-річний підполковник Збройних Сил України, працівник Коломийського районного військкомату, за грошову винагороду допомагав уникнути призову на військову службу.

До злочинної діяльності як посередника він долучив також і колишнього працівника комісаріату. 

За 1200 доларів США воєнком пообіцяв громадянину, що той уникне призову на службу.

Також правоохоронці задокументували перший факт отримання військовим та посередником 500 доларів США хабара.

Військова прокуратура Івано-Франківського гарнізону Західного регіону України розпочала кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

На цей час вирішується питання щодо затримання здирників, повідомляють в Департаменті захисту економіки Національної поліції України. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: