fbpx

Підприємець з Долини, магазин якого перевірив "Інспектор Міста", виправив недоліки і розповів про закулісні зйомки

Суспільство 12:18, 01.02, 2018

Журналісти програми "Інспектор Міста", яка вийшла цього тижня на 1+1, вручили керівнику магазину "Наш Край" у Долині антивідзнаку "Ганьба міста". Після інспекції директор магазину виправив помилки, але у програмі цього не показали.

"Хочу поділитися своїм баченням шоу "Інспектор Міста" і поговорити про питання, які стосуються проведеної інспекції в Супермаркеті "Наш Край". Але перед тим прошу вибачення в усіх наших покупців за те, що ми отримали таку відзнаку.

Сама перевірка в нашому магазині тривала біля 3 годин (перевіряли усе: склад, холодильні та морозильні камери, сировину, товар, інвентар і навіть документацію!), в сюжеті було показано все найгірше, що знайшов ревізор.

За це я вдячний каналу та особисто ведучому проекту. І це без іронії чи сарказму. Команда ревізора поставилася відповідально до перевірки (всього їх було десь більше 15 осіб).

Завжди цікаво подивитися збоку на результати своєї роботи і виявити недоліки. Але все по порядку.

Найбільше питання у мене, як керівника, було до виявлених протермінованих сосисок. Для розуміння скажу, що ці сосиски досить відомого виробника, з яким ми працюємо не один рік і вся партія товару у нас по договору (термін придатності якої закінчився) підлягає 100% поверненню. Товар привозять нам 2р/тиждень. Наше недопрацювання, що ми вчасно не забрали їх з вітрини. Ми не стали чекати на повторний візит команди ревізора через місяць і тому ми в той же день закрили швидше магазин і цілу ніч знімали та перевіряли кожну одиницю товару в торговому залі", – написав у Фейсбуці директор магазину Олександр Черепок.

Підприємець каже, що порядок з протермінованими продуктами навели відразу.

"Стосовно чистоти ножів скажу, що інспектор перевіряв також слайсер (дисковий обертовий ніж для нарізки) на відділі Наш Бістро і там ситуація не була така ж печальна, як із ножем у цеху. Пристрій міні-лабораторії показав на ножі м'ясного цеху 284 одиниці. Це далеко не норма, але порівняти з іншими супермаркетами, напр. той самий "Вопак" в Ужгороді, де пристрій показав 998 одиниць, чи взяти до уваги попереднього ревізора (коли передачу вела Оля Фреймут, то Ашан – 4165, Екомаркет – 5984, Varus – 7325). Але ми взяли до уваги цей факт і провели повну заміну усіх дощок та ножів у магазині. Ми закупили і тепер використовуємо ножі (по HACCP) європейської якості та дошки, а також змінили та доповнили нашу базу засобів дезінфекції та спецрозчини для інвентаря", – запевняє підприємець.

Також Олександр Черепок зазначив, що у магазині замінили стелю над пічками.

"Кінцеві терміни реалізації на ваговому товарі проставили скрізь, де їх не було. Тепер "вжити до" є на всьому ваговому товарі. Дивно тільки, чому інспектор не сказав, що його "агенти" були у нас з повторним візитом через місяць і перевіряли терміни на молокопродуктах та кондитерському відділі? Усім дякую за відгуки, я і всі працівники нашого закладу зроблять усе, для того, щоб подібних помилок більше не було", – підсумував директор магазину.

Не за цілу добу пост підприємця у Фейсбуці поширили майже 200 та прокоментували 135 людей. Здебільшого користувачі соцмереж хвалять керівника магазину за те, що адекватно відреагував на критику та виправив помилки.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: