fbpx

Підприємці готові змінювати Івано-Франківськ

Економіка 17:59, 08.10, 2018

Близько вісімдесяти активних підприємців Прикарпаття, громадських діячів та експертів зібралися на Форум малого та середнього бізнесу, який організувала Українська Галицька Партія в Івано-Франківську цими вихідними. Говорили про відповідальний бізнес і наскільки він є реальним в Україні, про перешкоди, з якими зустрічаються підприємці, та як їх долати. Успішні люди поділилися своїм досвідом. Учасники налагодили ділові контакти.

“Інвестуйте в локальні таланти, щоб побудувати власний бізнес глобально. Такі інвестиції вертаються сторицею”, – радить один зі спікерів Форуму Вадим Мельник. Це франківець, який став польським студентом і відкрив успішні компанії з виготовлення дронів та програмного забезпечення. 20% машинного парку його компанії надають у безкоштовне використання студентам та стартаперам.

Вадим Мельник

Вадим Мельник

А Маркіян Юринець говорить, що відповідальний бізнес починається з самого себе. Відповідальність є всередині кожного з нас. Він побудував успішну кар’єру маркетолога в Мілані, але повернувся в Україну і направив свої здібності на виявлення корупційних чиновників. Тепер робить їх “відомими” через проекти  “Декларації”, “Посіпаки”, “Гарна хата”. Тут  викривають статки чиновників та політиків України.

“Справжні зміни – це не революція. Справжні зміни – це щоденні маленькі кроки кожного з нас”, – такої думки дотримуються всі спікери.

1

Маркіян Юринець

“Дуже радий бачити тут підприємців, які готові працювати над втіленням змін в Івано-Франківську не на словах, а своїми справами. У нас є достатньо больових точок, і ми будемо залучати підприємців, щоб робити місто кращим”, – висловив сподівання організатор Форуму та голова Івано-Франківського осередку УГП Олег Саїк.

2

Олег Саїк, координатор Форуму, голова ІФ міського осередку УГП

“Тут зібралась велика аудиторія. Були підприємці кардинально різних видів діяльності – від ІТ-шників до фермерів. Але всі порозумілись і навіть налагодити бізнес-контакти. Це вселяє великі надії на те, що українцям просто потрібно працювати, а результат прийде”, – говорить голова Української Галицької Партії Роман Лозинський, котрий теж став учасником події.

3

Роман Лозинський

Форум малого та середнього бізнесу став майданчиком для прогресивних людей міста, які хочуть разом відкривати нові можливості для розвитку Івано-Франківська.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: