fbpx

Підприємці з франківських ринків вимагають у міського голови нормальних умов праці

Суспільство 10:54, 26.06, 2014

Іванофранківці, що торгують обабіч ринків, прийшли до міського голови просити дозволити їм працювати. Люди кажуть, що платять податки, але міська влада хоче їх позбутися.

«Нам треба працювати там, де ми можемо заробити. Ви говорите за європейське місто. Скажіть, будь ласка, а наші люди мають європейські зарплати, європейську роботу? Що ми маємо? Ми стоїмо там, де можемо хоч трохи заробити. Коли ми приходили до вас у кабінет, ви говорили – вибирайте собі місце біля Ратуші, на перехрестях. Ви з нас посміялися? Ми – ті люди, які прийшли заробити. Ми покажемо папери, де вказано, що ми платимо податки. Ви нас на всю Україну опозорили, сказавши, що ми нелегальні продавці, щоб люди в нас не брали товари», – обурюється одна з підприємців.

Міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус, вислухавши підприємців, дав їм два тижні, щоб знайти місця на ринках для легальної торгівлі.

«Я даю команду з кожним із вас, з керівниками ринків опрацювати питання: щоб не було всіляких зборів; щоб це місце було не на задвірку, де захаращено, біля туалета, а дійсно на прохідних місцях. Я вам даю два тижні, щоб знайти собі місце на одному, чи другому, чи третьому ринку. Два тижні нікого не чіпати. Шукайте, як хочете», – зауважив Анушкевичус.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: