fbpx

Підприємці з Яремче заборгували банку кредит в 14 мільйонів

Суспільство 22:57, 03.12, 2015

В Івано-Франківському міському суді слухали справу “Укрсоцбанк” проти сім'ї Настенків. Банк вимагає в батька у сина, які були позичальниками, повернути заборгованість по кредиту на 14 мільйонів гривень.

Батько та син Настенки взяли кредит для розвитку ресторанного бізнесу у місті Яремче і не сплачують його більше двох років. В рахунок боргу вони передали в іпотеку станцію технічного обслуговування. Відтак банк намагається в рахунок боргу отримати закладену СТО.

Третя сторона у справі – попередній власник СТО,  пан Дмитрів. Він стверджує, що Настенки з ним не розрахувалися, тож він є законним власником СТО, а договір іпотеки з банком є недійсним, інформує Репортер.

На початку засідання суду представник третьої сторони подав клопотання, щоби призупинити розгляд справи. Відповідачі – батько та син, – на засідання не з’явилися вже вдруге.

"Ми не можемо розглядати цю справу, адже пралельно йде розгляд справи Дмитріва, якого я представляю, – зазначив Наливайко. – Ми маємо дочекатися рішення щодо СТО".

Представник "Укрсоцбанку" заперечила. Суддя Ольга Бабій вийшла у нарадчу кімнату.

Після наради суд задовольнив клопотання третьої сторони. Провадження справи зупинили до рішення суду в справі Дмитрів-Настенки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: