fbpx

Підтримка – це безцінно: Міхалець подякував колегам та попрощався з франківцями

Суспільство 13:29, 30.01, 2018

Дмитро Міхалець відтепер офіційно працює в Головному Управлінні Хмельницької області і вже не є начальником Управління патрульної поліції Івано-Франківської області. На своїй сторінці у Фейсбуці він подякував колегам, журналістам, активістам та мешканцям міста за підтримку та допомогу.

Як писав КУРС, патрульну поліцію Івано-Франківської області очолив киянин Олег Костенко, екс-начальник управління патрульної поліції Хмельницького. А Дмитро Міхалець у листопаді перейшов на роботу в головне управління Нацполіції у Хмельницькій області. На роботу у Хмельницький Міхальця запросив начальник ГУ Нацполіції в Хмельницькій області Василь Віконський, що раніше працював в Івано-Франківську заступником начальника ГУНП.

"Я прожив в Івано-Франківську два роки. Два довгих роки, які збігли за мить. Саме у цьому місті, саме цього дня я отримав керівну посаду начальника Управління патрульної поліції в місті Івано-Франківськ, яка вимагала постійно тримати руку на пульсі. Безумовно, були хвилювання, але ваша підтримка і довіра завжди допомагали", – написав Міхалець.

Він зазначив, що зважитись на роботу в Головному Управлінні Хмельницької області було для нього складним рішенням. Та в нього все ж залишається ще одна сім`я  патрульна поліція Івано-Франківська.

"Коли ми починали роботу, то було важко. Пам'ятаю, як з колегами навіть на роботі ночували. Пам'ятаю присягу, усмішки рідних і їхню гордість за патрульних. Тоді я чітко розумів, яка відповідальність на мені. Сподіваюся, не підвів. Пригадую й перші недоліки  вони є і, мабуть, будуть. Бо ми вчимось постійно. Нас провокували на вулицях. Але, колеги, ми міцно стояли на ногах. Бо ми трималися завжди одне одного. Підтримка  це безцінно. І я й надалі приїжджатиму в суд щодо мене, я дзвонитиму тим, хто по-справжньому потребує підтримки і моєї допомоги. Знаєте, задумався, що патрульним треба бути неабиякими операторами, аби претензій не було. Та це життя, виклики і всі ми люди. Вірю, що водії-порушники нестимуть покарання через судову гілку влади. Деякі випадки довели чітко, що для нас народ – понад усе. Пригадайте тільки-но концерт Тіни Кароль чи футбольний матч і агресивних вболівальників",  пише Міхалець.

Міхалець наостанок подякував усьому колективу патрульної поліції Івано-Франківська, мешканцям міста, активістам, журналістам та навіть критикам.

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: