fbpx

Після "бакової" люстрації сільського голови Хриплина землю для учасників АТО в селі знайшли

Суспільство 13:40, 28.02, 2015

Вчора, 27 лютого, відбулося чергове засідання сесії Хриплинської сільської ради. Серед важливих питань, які розглянули сільські депутати, – виділення земельних наділів учасникам АТО, надання їм матеріальної допомоги, а також надання матеріальної допомоги та преміювання сільського голови Хриплина Романа Качмарика.

Заяви про прохання надати земельні ділянки наразі написали чотири хриплинські учасники бойових дій. Серед них Роман Смігоровський, боєць 128-ї гірсько-піхотної бригади, який став відомим на всю Україну тим, що йому з побратимом вдалося захопити російський танк, пише ГК.

"Якби в когось із сільської ради були в АТО родичі чи сини, то вони відразу мали б і земельні ділянки, і матеріальну допомогу. А тут, аби отримати ділянку, треба ще чекати, так ніби до цього часу вони не знали, скільки бійців із Хриплина мобілізовано. Коли моя мама вперше прийшла в сільську раду, їй всунули 200 гривень у кишеню і більше нічого не сказали про  допомогу чи землю", – каже Роман Смігоровський.

Боєць розповідає: вони в Дебальцевому ночували на бетонній підлозі при мінусовій температурі, там він втратив здоров'я, а нині, аби отримати законні пільги, мусить ходити "на поклін" до чиновників. 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: