fbpx

Після конфіскації побутової техніки франківець почав сплачувати борг тепловикам – 18 тисяч гривень

Суспільство 10:12, 13.02, 2017

Група по роботі з боржниками, яка створена при Сервісному Центрі ДМП "Івано-Франківськтеплокомуненерго", повертає борги споживачів через суд – з вилученням в рахунок боргу побутових речей і техніки.

Група по роботі з боржниками працює передовсім з тими споживачами, які не платять за послуги з теплопостачання та гарячу воду тривалий час. В разі, коли методи роз’яснювальної роботи не дають результатів, доводиться впроваджувати заходи з примусового стягнення боргу після винесення рішення суду і залучення працівників Державної виконавчої служби, повідомляють на сайті підприємства. 

Днями в такий спосіб "Теплокомуненерго" вплинуло на споживача, що мав п'ятирічний борг – понад 18 тис. грн. 

Пан Роман, що проживає в обласному центрі й мешкає на вулиці Гната Хоткевича, не погашав рахунки за теплопостачання і не реагував на численні звернення, повідомляють тепловики. Підприємство звернулося до суду і отримало рішення про примусове стягнення заборгованості.

Після появи в квартирі боржника головного державного виконавця та дільничного представника поліції, які наклали арешт і вилучили в рахунок погашення боргу побутову техніку, чоловік з'явився в "Івано-Франківськтеплокомуненерго".

Він одразу сплатив в рахунок погашення боргу 3,5 тисячі гривень, а також судовий збір 151,80 грн.

З боржником уклали Договір про розтермінування заборгованості. Однак, крім того, він повинен оплатити збір виконавчої служби і погасити всі судові витрати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: