fbpx

Після перевиховання з Центру реабілітації диких тварин у Галичі випустили червонокнижних чорних лелек. ВІДЕО

Суспільство 19:51, 06.08, 2018

Рідкісних чорних лелек, яких нещадовно привезли до Галицького Національного природного парку на реабілітацію з Київського зоопарку, випустили на волю.

Про це йдеться на сторінці ГЕО "Еко-Галич" у Фейсбуці.

"Підійшов до свого успішного завершення унікальний проект з реінтродукції чорних лелек, вирощених з яєць в Київському зоологічному парку загальнодержавного значення, та з підготовки до самостійного вільного життя в дикій природі на території Центру реабілітації диких тварин Галицького НПП, де, завдяки унікальному розльоточному вольєру, птахи мали можливість навчитися самостійно ловити рибу та літати. 3 серпня відбулась важлива подія – випуск птахів до вирію на р. Лімниця біля Галича. Сподіваємось, що через невеликий термін птахи знайдуть гарну компанію для далекої подорожі до Африки, а місцеві мешканці віднесуться з розумінням до цієї події та не потурбують птахів під час адаптації",  йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, лелеки народилися у Київському зоопарку. До Галицького Центру реабілітації диких тварин із Києва лелек привезли саме на перевиховання.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: