fbpx

Після візиту правоохоронців Марцінків оголосив боротьбу з корупцією та наливайками

Суспільство 09:11, 14.02, 2017

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків вважає, що працівники Управління захисту економіки несправедливо склали протокол про адмінпорушення, і обіцяє судитися.

Як писав КУРС, на міського голову правоохоронці склали протокол про адмінпорушення через те, що він не повідомив НАЗК про купівлю в кредит машини "Skoda".

"Я вважаю, що це несправедливо, я буду судитися. Якщо у країні я найбільший корупціонер, то щось не так", – сказав Марцінків сьогодні на оперативній нараді.

Міський голова також зазначив, що до ОСББ, в якому він проживає, приходять "дивні листи-запити" з проханням надати характеристику на громадянина Марцінківа Р. Р.

"Також прийшли запити про те, щоб надати декларації про доходи всіх працівників міськвиконкому. Документи, на підставі яких проводилося преміювання. Це означає, що прибиральники Муніципальної дорожньої служби тепер корупціонери…", – зробив висновок Марцінків.

Мер заявив перед працівниками виконкому і комунального господарства, що "ніколи у житті не йшов на домовленості і не піддавався тиску".

"Я вважаю такі дії неправомірними. Я заявляю, що буду захищати всіх працівників міської ради, комунальних підприємств, на яких будуть чинити тиск", – каже Марцінків.

Тому міський голова врочисто оголосив у Франківську боротьбу з корупцією. Правда, розуміє цю боротьбу Марцінків дещо своєрідно. За його словами, на лінії 1580 буде створено окрему кнопку, за якою люди зможуть подати інформацію про наливайки, обмінники валют і гральні автомати – "місця, де може бути корупція". Марцінків просить мешканців повідомляти, де є такі заклади.

"Ми будемо це показувати через ЗМІ і реально боротися з корупцією",  обіцяв міський голова.

Заступник міського голови Олексій Кайда назвав вчорашні дії УБЕЗу "політичною розправою над непровладним мером, який належить до націоналістичної сили".

"Ми усіма медотами будемо боротися з тією злочинною владою, яка засіла на Печерських пагорбах",  заявив Кайда.

А на наступній сесій міської ради посадовці хочуть заслухати звіт керівника Управління захисту економіки по боротьбі з корупцією.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: