fbpx

Після вибуху гранати на Надвірнянщині Міністр оборони розпорядився посилити контроль за вивезенням зброї зі Сходу

Суспільство 10:26, 21.05, 2018

За наказом Міністра оборони України Степана Полторака у ЗСУ посилять контроль за порядком виїзду військовослужбовців із зони операції Об'єднаних сил.

Про це Степан Полторак написав на офіційній сторінці у Фейсбуці.

"У зв’язку з кримінальним злочином, який було скоєно вчора військовослужбовцем ЗС України на Івано-Франківщині, в результаті дій якого постраждали цивільні особи, щойно поставив завдання Начальнику Генерального штабу ЗС України терміново здійснити усі належні заходи щодо недопущення незаконного вивезення зброї та боєприпасів під час вибуття особового складу із району ведення операції Об’єднаних сил",  повідомив Полторак.

Доручено посилити контроль за порядком виїзду військовослужбовців із зони операції Об'єднаних сил та організувати належним чином процедури відбуття бійців у відпустки та пункти постійної дислокації, а також забезпечити суворий контроль щодо обліку, видачі та контролю зброї та боєприпасів.

За фактом події проводиться службове розслідування.

"Військова служба правопорядку надаватиме всебічне сприяння проведенню слідчих дій уповноваженим правоохоронним органам",  запевнив Міністр.

Як писав КУРС, вчора увечері сержант ЗСУ у селі Лісна Тарновиця кинув поблизу кафе гранату "Ф1". Внаслідок вибуху постраждало 9 осіб. 

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: