fbpx

Після зсуву на Верховинщині дорожники розчистили автотрасу. ФОТО

Суспільство 16:33, 21.05, 2019

Вчора після зливи стався зсув ґрунту на дорозі Р-24 "Татарів – Кам’янець-Подільський" у Верховинському районі.

Проливні дощі призвели до зсуву ґрунту на узбіччях на км 41+570 дороги регіонального  значення Р-24 на Верховинщині  біля села Криворівня з гори на дорогу зійшов сель та скотилося каміння. 

Для забезпечення безпеки руху автодорожники від ранку сьогоднішнього дня розчищали проїзну частину від селевих наносів та каменів. 

Станом на 15.00 проїзд на цій ділянці дороги відновлений, інформує Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області.

Автопідприємства, що відповідають за експлуатаційне утримання доріг державного значення, здійснюють обстеження автошляхів після стихії, що накрила цими днями Прикарпаття. Оперативну інформацію надсилають до диспетчерів САД. 

Так, на км 43-44 – 47-49 дороги Р-20 Снятин – Тязів у селах Воронів та Незвисько Городенківського району дощові потоки нанесли на ці ділянки дороги ґрунт, гілки та каміння з навколишніх пагорбів. Для розчищення проїжджої частини працівники філії "Городенківська ДЕД" ДП "Івано-Франківський облавтодор" залучали техніку.

1

На цей час на всіх дорогах області проїзд відновили, інформує САД. 

Також працювали дорожники на автотрасі державного значення Н-09 "Мукачеве – Львів", км 233+495. На замовлення САД підрядна організація провела роботи із розчищення підмостового русла через потік Мересний у селі Микуличин Яремчанської міської ради. 

2

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: