fbpx

Після звільнення Донбасу я б увів у Крим війська, – Володимир Парасюк

Суспільство 17:56, 24.03, 2015

Проте такий варіант не схвалить Європа, вони хочуть, щоб Крим повернувся до України шляхом реформ та покращення життя в Україні.

Я радився з генералами, чи можливо це (ввести війська у Крим  ред.). Можливо. Росія не має материкового сполучення з Кримом, тому їй там важко вести якісь бойові дії,  заявив Парасюк.

"Тепер говоримо так, як цього хоче Європа, потрібно реформувати країну, щоб ми тут жили багато, і є така пропозиція, що вони самі вернуться до нас. Хто в це вірить, дуже шкода, що ви в це вірите,  говорить Парасюк,  ніхто до нас не вернеться просто так, це є питання боротьби за територію, і що б хто не кричав на весь світ про те, що ми обурюємося, ми стурбовані,  Крим не повернеться".

За словами Парасюка, питання повернення Криму до України – це питання часу.

"Знаєте, чому заберемо, бо у Збройних силах України тільки частина підпорядковується військовій ієрархії і дотримується субординації. Всі решта Збройні сили, в тому числі добровольчі батальйони, помішані на тому, що це наша земля,  говорить Парасюк,  ви думаєте, чи батальйони "Азов", "Донбас", які вийшли воювати на східні терени України, звільниять Донбас і скажуть – ідемо додому відпочивати, то так не буде".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: