fbpx

"Півгодини нікого не було", – калушанин пояснив, чому побив медсестру та охоронця у лікарні. ВІДЕО

Суспільство 12:09, 09.05, 2018

Чоловіка роздратувала повільність, із якою надавали допомогу його дружині.

У Калуській райлікарні рідні пацієнтки напали на персонал і побили медиків, котрі начебто не поспішали надавати допомогу непритомній жінці.

Поліція відкрила кримінальне провадження та виявила, що принаймі один із нападників був добряче п'яний, ідеться в сюжеті ТСН.

Постраждала санітарка Тетяна Луцан твердить, що на світанку двоє чоловіків та жінка привезли до лікарні непритомну родичку, котра після святкування наковталася пігулок. Пацієнтку поклали на ноші, перевезли до оглядової та почали викликати лікаря з реанімації. На відео видно, що це зайняло не більше трьох хвилин.

"У нас деколи, як не можемо додзвонитися до реанімації, ми біжимо кликати лікаря. Я якраз вибігла із кімнати, аби швидше було", – розповіла жертва нападників.

Чоловік пацієнтки кинувся навздогін.

"Він зразу почав бити. Хотів у живіт, я вивернулася, він влучив у стегно", – розповідає санітарка. 

Її кривдника відволік охоронець – і поплатився за це розбитим носом. Чоловік зараз на лікарняному і спілкуватися з журналістами не хоче.

Нападника немає в місті, але його версію подій згодився озвучити брат, котрий теж був у лікарні та все бачив. Він твердить, що медики зволікали з наданням допомоги. 

"Може, навіть півгодини нікого не було. І стояли ті чергові просто в коридорі, навіть не перевірили, чи жінка дихала", – каже він і наполягає, що санітарку ніхто не бив, а нібито просто відштовхнули.

Тепер усі подробиці інциденту буде з’ясовувати поліція. Обурені родичі повернулися у лікарню знову, знімали персонал на камеру, погрожували знеславити у соцмережах. А пацієнтка, через яку виник інцидент, через шість годин пішла додому.

"Зранку її оглянув психіатр, дав відповідні рекомендації. Від цих рекомендацій потерпіла та її родичі відмовилися. І вона по бажанню була виписана додому", – розповіла заступник головного лікаря Калуської ЦРЛ Наталія Кінаш. 

Чи покарають чоловіка за напад на медиків – ще невідомо. Але вже точно він на рік позбудеться водійських прав і заплатить 10 тисяч штрафу за нетверезе кермування, бо його зупинили патрульні після другого приїзду в лікарню та з’ясували, що рівень алкоголю у його крові перевищував норму в 10 разів. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: