fbpx

Платники Івано-Франківщини сплатили до бюджету податків на 30 мільйонів гривень більше, ніж торік

Економіка 20:20, 16.12, 2014

За одинадцять місяців поточного року до бюджетів усіх рівнів платники податків Івано-Франківщини сплатили 3 618,8 млн гривень, що на 30,3 млн гривень більше фактичного збору за аналогічний період минулого року.

Про це повідомила під час прес-конференції начальник Головного управління ДФС в Івано-Франківській області Ірина Столярик.

За словами керівника відомства, суб’єктами господарювання нашої області до місцевих бюджетів сплачено 1 593,1 млн гривень, що на 45,9 млн гривень більше, ніж торік. До державного бюджету – 2025,8  млн гривень, в т. ч. 426,1 млн грн податку на додану вартість.

"При цьому нам вдалось компенсувати недобір, який виник в результаті переходу "Івано-Франківськгазу" на обслуговування до податкової інспекції  Львівської області та відсутність декларування ПДВ до сплати в поточному році ВАТ "Івано-Франківськцемент", що зумовлено нарощенням виробничих потужностей, – зазначила Ірина Столярик. – Тобто в таких умовах областю досягнуто росту збору ПДВ до минулорічного періоду на 26,1 мільйона гривень, або на 106,5 відсотка".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: