fbpx

Дорогою з Франківська фани "Карпат" зупинили автобус з гравцями – в конфлікт втрутився спецназ. ФОТО

Суспільство 06:54, 21.09, 2017

В Пустомитівському районі в Сокільниках на трасі був зупинений автобус команди "Карпат". Люди, які назвалися фанами львівських футболістів, вирішили з'ясувати причини програшу в Івано-Франківську, на місці зупинки автобуса відбувся конфлікт через матч в Івано-Франківську, де команда програла місцевому "Прикарпаттю".

Про це у спільноті Варта1 повідомив Ігор Зінкевич.

За повідомленням Зінкевича, люди, які помітили цей конфлікт із заправки, викликали поліцію. Патрульна поліція, прибувши на виклик, спробувала розібратися в ситуації. Як з'ясувалося, команда поверталася після матчу з Івано-Франківська, де програла, а після гри на стадіон вибігло багато фанатів і глядачів й відбулася масова бійка.

"Сам ж конфлікт не дорозі біля Сокільників не припинявся протягом певного часу, і патрульна поліція прийняла рішення викликати допомогу до місця зупинки автобуса футбольноі команди, щоб не відбулася бійка, на виклик прибув спецназ поліції Львівської області, людей, які перекрили дорогу автобусу і розпочали конфлікт, затримали, прибуло СОГ, які відбирають пояснення в осіб, які присутні на місці конфлікту, для з'ясування всіх обставин", – написав Зінкевич.

Тим часом автобус з футболістами в супроводі поліції відправили на базу "Карпат".

Нагадаємо, після завершення футбольного матчу у Франківську поліція і нацгвардія врятували гравців ФК "Карпати" від розлючених поразкою команди фанів. Львівські вболівальники були вкрай засмучені поразкою команди від ФК "Прикарпаття" з рахунком 2:1.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: