fbpx

Поблизу Франківська пройшли пригодницькі перегони "IF-race". ФОТО

Суспільство 14:55, 16.07, 2018

14 липня в селі Вовчинці Івано-Франківської міської ради відбулися некомерційні командні змагання з туризму – пригодницькі перегони "IF-race 2018", організовані Івано-Франківською обласною асоціацією учасників та ветеранів АТО.

Змагання проходили у двох заліках: "Трек"  пішохідна дистанція, орієнтування, техніка гірського туризму та "Вело" – велосипедна, пішохідна дистанція, орієнтування, техніка гірського туризму, інформує прес-служба Івано-Франківської ОДА.
 
Додатково змагалися також у стрільбі з пневматичної гвинтівки, пошуку прихованих контрольних пунктів в печерах, русі заданою лінією та пошуку прихованих контрольних пунктів.
 

Упродовж десяти годин учасники змагань повинні були не тільки пройти певну дистанцію пішки або на велосипедах, а й виконати відповідні завдання на окремих контрольних пунктах. Супроводжували змагання досвідчені інструктори, а про безпеку дбали представники муніципальної варти, рятувальники, медики.

За словами організаторів, цьогоріч спробувати свої сили в мультигонках, перейняти досвід, знайти нових друзів та просто захопливо провести час вирішили близько 100 чоловік, серед яких були як переможці подібних змагань, так і ті, хто вперше вирішив спробувати власні сили.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: