fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • Поблизу Криворівні для родин учасників АТО відкривають Центр творчої реабілітації та оздоровчого відпочинку "Бережниця"

Поблизу Криворівні для родин учасників АТО відкривають Центр творчої реабілітації та оздоровчого відпочинку "Бережниця"

Суспільство 20:56, 14.06, 2016

На базі центру проект реабілітації учасників АТО "Творча криївка" розширить свою роботу і вже з цього літа запустить реабілітаційні проекти для дітей та родин атовців.

Проект "Творча криівка" запланував провести впродовж липня-вересня цього року шість заїздів творчої реабілітації на морі – в основному, для мешканців Карпат та Прикарпаття, надаючи перевагу тим, хто ніколи на морі не був.

"В Карпатах наша діяльність змінить форму",  повідомила керівник проекту творчої реабілітації воїнів Віталіна Маслова.

За її словами, всі зусилля буде спрямовано на те, щоб завершити перший етап створення та запустити в роботу Центр творчої реабілітації та оздоровчого відпочинку "Бережниця", де будуть здійснюватися програми для бійців, їхніх родин та дітей. Центр влаштовують у селі Бережниця, сільрада Криворівні, Верховинський район. 

"Ми понад усе бажаємо мати свою домівку  і потребуємо в цьому допомоги. Звісно, реконструкція будівлі, налагодження комунікацій, роботи з благоустрою земельної ділянки  задачі вартісні та складні. Тому прохання до всіх, хто готовий нам допомагати фінансово або власним ресурсом  звертайтесь до керівника проекту  Валентина Гонтара, добровольця, який після отримання поранення при першому штурмі Іловайська не може повернутися на війну і вирішив присвятити своє життя створенню затишної домівки для реабілітаційних та відпочинкових проектів для ветеранів та їхніх близьких. Створення Центру "Бережниця" на сьогодні  основний об’єкт нашої уваги, тому просимо всіх підтримати нас: адже саме завдяки підтримці небайдужих нам і досі вдається успішно та ефективно втілювати наші задуми!"  звернулася до спільноти у Фейсбук Віталіна Маслова. 

Допомогти проекту можна, зокрема, якщо купити картину бійця на онлайн-аукціоні
https://www.facebook.com/OnlineAuction.Combats.Paintings.T…/ або в музеї Грушевського в Криворівнi, або в галереї "Фортечна галерея "Бастіон" в Івано-Франківську https://www.facebook.com/Bastionif/?fref=ts.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: