fbpx

Поблизу Надвірної на сміттєзвалищі знайшли тіло 18-річного хлопця. ФОТО

Суспільство 16:13, 13.03, 2017

11 березня до поліції звернулася жителька села Пнів Надвірнянського району з повідомленням про зникнення її 18-річного брата, який кілька днів тому пішов з дому і не повернувся.

Поліція розпочала невідкладні пошуки зниклого, пише КУРС з посиланням на СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

В ході проведених оперативно-розшукових заходів 12 березня на приміському сміттєзвалищі у селі Пнів Надвірнянського району було знайдено тіло розшукуваного із явними ознаками насильницької смерті.

Виїздом на місце події працівників слідчо-оперативної групи було встановлено, що 9 березня близько 17:00 години в будинку 31-річного жителя с. Пнів, раніше судимого за майнові злочини, компанія молодиків розпивала алкогольні напої. Під час застілля між загиблим та раніше судимим 32-річним гостем сталася сварка, під час якої 32-річний чоловік дерев'яною палицею почав бити юнака по голові, спричинивши потерпілому закриту черепно-мозкову травму з крововиливом під м’яку мозкову оболонку, що призвело до набряку та набухання головного мозку. Пізніше для приховування злочину зловмисник спільно з товаришем змайстрував дерев’яні ноші та виніс тіло загиблого на сміттєзвалище, що у с. Пнів.

У зв’язку із чим до ЄРДР було внесено зміни за вчинення злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, а не "безвісті зниклий".

На цей час правоохоронці розшукали та затримали підозрюваного у вбивстві в порядку ст. 208 КПК України, йому оголошено підозру та вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Також проводяться слідчі дії щодо встановлення причетності до злочину інших осіб із компанії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: