fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Спорт
  • Почесним президентом "Федерації спортивного та бойового самбо Івано-Франківської області" став очільник прикарпатської міліції

Почесним президентом "Федерації спортивного та бойового самбо Івано-Франківської області" став очільник прикарпатської міліції

Спорт 19:45, 27.04, 2015

Нове керівництво Івано-Франківської обласної федерації спортивного та бойового самбо було обрано на позачерговій звітно-виборній конференції, яка відбулася у минулу суботу в Надвірній. Очолив її Михайло Руденко, чемпіон світу з бойового самбо.

ГО "Федерація спортивного та бойового самбо Івано-Франківської області" вже шостий рік поспіль є однією з лідерів серед федерацій неолімпійських видів спорту Прикарпаття. За пропозицією спортсменів на посаду її президента було обрано Заслуженого майстра спорту України з бойового самбо Михайло Руденка, а Почесним президентом цієї федерації став начальник УМВС України в Івано-Франківській області полковник міліції Віктор Шкутов.

Після привітань новообрані очільники федерації зазначили, що всіляко сприятимуть підтриманню традицій організації та її розвитку на Прикарпатті.

Цього ж дня відбулися змагання "Кубок Івано-Франківської області з самбо". Віктор Шкутов привітав та вручив грамоти спортсменам, які вибороли право піднятися на п’єдестал.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: