fbpx

Подарунки для мами

Стиль життя 10:06, 21.02, 2019

Хоч як банально би це звучало, але мама – це найрідніша людина на землі.

Купуючи подарунок для мами, ми завжди намагаємося проявити турботу і висловити свою повагу та любов, подяку за все те, що вона для нас зробила.

Подарунки для мам можна дарувати як з приводу, наприклад, в день народження, 8 Березня, День матері і так далі, так і без приводу, в будь-який відповідний для цього момент. Не обов’язково робити дорогі подарунки. Головне – від чистого серця і з думкою про найріднішу жінку в житті. Подарувати можна будь-що: косметику, парфумерію, одяг, книги, тощо. Якщо мати має хобі – з вибором подарунка взагалі не виникне проблем. Звичайно, що залежно від свята подарунок має бути відповідним.

1

Подарунки для мам на день народження

Цікавою є ідея дарувати кілька невеличких дарунків в оригінальному пакуванні. Це може буди щось на кшталт:

  • Косметика в наборі, що містить кілька склянок.
  • Прикраси, що складаються з каблучки та ланцюжка.
  • Набір для творчості.
  • Парфумерія з кількох флаконів з різними ароматами.
  • Одяг та взуття з аксесуарами.
  • Навушники с фірмовим чохлом.
  • Косметичка та аромати для оселі.

Цей список можна продовжувати майже безкінечно. Щоб не помилитися з вибором, поспостерігайте за мамою або ненав’язливо запитайте, що б вона хотіла отримати у подарунок, або, можливо, вона має свій wish-list, який повниться різноманітними речами, предметами. Для вас це найкраща "шпаргалка", що допоможе правильно обрати подарунок.

Оскільки майже усі жінки полюбляють доглядати за собою, якісна косметика ніколи не буде зайвою. Але будьте уважні, щоб не придбати те, що викликає алергію або має сумнівну якість. На цьому не можна економити. Але знайти якість за невеликі гроші можна, наприклад придбати міні-версії в красивому пакуванні або розкішний бальзам для губ чи ароматний крем для рук. Виглядає привабливо, корисно, якісно і не досить дорого.

Подарунки для мами на 8 Березня

Кожної весни більшість жінок святкує цей день. Для декого це свято навіть більш важливе, ніж день народження. Отже, вибираючи подарунок на таке свято, зверніть увагу, як саме ваша мама ставиться до нього.

Подарувати насправді можна будь-що. Зазвичай напередодні свят косметичні компанії випускають лімітовані серії парфумерії, різних засобів для тіла, обличчя, волосся. Наприклад, в Matrix є святкова серія з догляду за волоссям з ружею у стильних флаконах ніжно-рожевого кольору. Подібні серії продуктів розраховані на різні вікові категорії та підходять для всіх типів волосся, шкіри. Аромат ненав’язливий та тонкий, тому також сподобається більшості дам.

Продумайте пакування. Оскільки весняне свято асоціюється з квітами – даруйте суто весняні квіти: первоцвіт, мімозу, проліски. На подарункову коробку замість стрічки додайте невеличкий букетик з "котиками" та мімозою або прикрасьте гілочкою самшиту та маленькими тюльпанами. Такий пакунок вразить і порадує. Звичайно, що його наповнення, тобто сам подарунок, має відповідати такому стильному пакуванню, а головне – потребам вашої мами.

Подарунки для мами на День матері, Новий рік, Різдво

Ми об’єднали ці свята, адже вважаємо, що найкращим дарунком для мами буде щось зроблене власноруч. Косметика, парфумерія, хоч і бажана, та не така "домашня", душевна, як ці свята.

Ви з легкістю придбаєте різноманітний папір, фарби, олівці, стікери, стрічки, сухоцвіт та безліч іншого, що перетвориться в оригінальний, єдиний в світі подарунок. Це може буди листівка з цукерками або букет з паперових квітів, розфарбованих та глазурованих. Фантазуйте та створюйте сердечні дарунки.

Можна також придбати "напівфабрикати" скарбничок, підставок, фоторамок тощо і власноруч розфарбувати їх. В готовий виріб покладіть, наприклад, крем для рук або кілька масок для обличчя в окремих саше. Ідей безліч!

Обов’язково приготуйте цікаве печиво або цукерки, обгорніть їх кольоровим папером або фольгою з тематичним малюнком. Ви подаруєте найкращій подарунок для найріднішої людини. Навзаєм отримаєте щасливу посмішку, радість в очах вашої мами.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: