fbpx

"Подаруй йому свободу": на День Валентина в Україні запускають бота, що допоможе оформляти розлучення

Стиль життя 20:10, 13.02, 2018

Українські юристи розробили чат-бот для Facebook, що допоможе кожному охочому швидше та дешевше оформити заявку на розлучення.

Про це повідомляє AIN.

Юристи компанії "Юскутум" розповіли про їхній новий проект  чат-бот у Facebook на ім’я SudoBot, що допомагає парам оформити розлучення. Він може заповнити та відправити до суду заяву на розлучення, оплатити послугу та запросити сторони до суду.

За словами розробників, SudoBot позбавить людей мороки із документами та юристами. Зазначається, що бот допоможе провести процеду дешевше, адже він може зареєструвати позов за 950 грн, тим часом оформлення розлучення в суді коштує близько 1500 грн.

"Я неспроста запускаюся перед 14 лютого. День святого Валентина – не лише свято кохання, що окриляє. Для багатьох це можливість нарешті поставити крапку у стосунках, які добігли кінця, та поглянути у майбутнє",  йдеться у заяві на сторінці бота у Facebook.

Щоб скористатися послугами бота, потрібно зайти на його сторінку, написати повідомлення і почати розмову. У діалозі потрібно надати відомості про чоловіка або дружину, в результаті бот складе готову заяву. Її підписують адвокати "Юскутум", і вона відправляється до суду. Бот також може давати поради про те, як поводити себе в суді і що робити, коли прийде повістка.

В Україні послуги бота вже випробували: 24 cічня суд прийняв перше рішення про розірвання шлюбу, оформлене за допомогою SudoBot.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: