fbpx

Податківці Івано-Франківщини долучились до проекту "Діти за мир в усьому світі"

Суспільство 13:40, 16.04, 2016

Представники Головного управління ДФС в Івано-Франківській області долучились до міжнародного соціального проекту "Діти за мир в усьому світі", проведеного за ініціативи благодійної організації "Фонду відродження Прикарпаття".

В рамках проекту, який стартував в Україні ще минулого року, діти з різних куточків світу на карті своєї країни наліплюють голубів миру та передають естафету наступній країні.

Податківці відвідали Новотроїцьку школу Волноваського району Донецької області і Новоайдарівську школу-інтернат Луганської області та передали школярам канцелярські товари, спортивний інвентар, вишиванки для педагогів та інші необхідні речі.

Діти радо зустріли гостей та з вірою у світле майбутнє України писали побажання на паперових голубах про мир, добробут для всього світу, адже як ніхто знають, що таке війна.

Не забули податківці і про своїх колег – податкових міліціонерів з Івано-Франківщини, які несуть службу в зоні проведення антитерористичної операції. Окрім вітань від співробітників та слів підтримки, податківці привезли міліціонерам необхідні продукти харчування та господарські товари.

Представники ГУ ДФС в області вдячні громадській організації "Промінь-ІФ" за допомогу в організації поїздки та доставці подарунків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: