fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • Податкові міліціонери Івано-Франківщини вилучили незаконно виготовлені сигарети, спирт і дизпаливо на 1,5 мільйона гривень

Податкові міліціонери Івано-Франківщини вилучили незаконно виготовлені сигарети, спирт і дизпаливо на 1,5 мільйона гривень

Суспільство 20:44, 10.11, 2017

Працівники податкової міліції Івано-Франківщини спільно з оперативними підрозділами Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України під процесуальним керівництвом прокуратури Івано-Франківської області вилучили підакцизні товари на суму майже 1,5 мільйона гривень.

Вилучення проведено на території Чернівецької області на підставі рішення суду та в рамках розслідування кримінального провадження за ч. 3 ст. 204 Кримінального кодексу України, повідомили в Головному управлінні ДФС в Івано-Франківській області.

Правоохоронці виявили та вилучили більш як 23,5 тис. пачок сигарет різних торгових марок, понад 800 літрів спирту, близько 900 пляшок горілки різних торгових марок та 39 кг тютюну для кальяну.

Також припинено діяльність двох підпільних автозаправних станцій, за результатами яких вилучено 18,5 тис. літрів дизельного пального.

На цей час вирішується питання про надання вилученим товарно-матеріальним цінностям статусу речових доказів. Досудове слідство триває.

Нагадаємо, операція "Акциз-2017" проводиться з метою попередження схем та припинення каналів незаконного переміщення товарів через державний кордон України, протидії незаконному виготовленню та обігу підакцизних товарів, а також посилення державного контролю у вказаній сфері.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: