fbpx

Подробиці вибуху у ресторані "Старий Косів": чоловік підірвав ресторан колишньої тещі

Суспільство 13:12, 07.09, 2018

Керівництво обласної прокуратури та Нацполіції розповіло подробиці затримання підозрюваних у підриві ресторану "Старий Косів".

Як писав КУРС, вчора в Косові підірвали ресторан "Старий Косів". Чоловіки проникли в приміщення ресторану "Старий Косів", де встановили вибухівку, яку згодом привели в дію. Вибухом пошкоджено майно ресторану, потерпілих осіб немає. 

Сьогодні правоохоронці оприлюднили відео затримання підозрюваних.

Начальник кримінальної поліції ГУНП в області Ігор Мартищук розповів, що вчора у поліцію звернулася пані Ходан із заявою про вибух у ресторанному комплексі. 

Причетних до вибуху затримали протягом кількох годин. Це 4 осіб: замовник, посередник та двоє виконавців. Перші двоє мешканці Косівського району, виконавці – із Закарпаття.

Виконавців затримали у селі Яблуниця на автомобілі "BMW". Тим часом у Косові затримали безпосереднього замовника із грошима, якими він мав розрахуватися з посередником та виконавцями.

У замовника і посередника вилучено значну суму коштів, пістолет, зареєстровані нарізна та гладкоствольна зброя. У виконавців знайдено пістолет, боєприпаси до нього та предмети, які могли бути деталями для виготовлення вибухового пристрою, частину тротилової шашки.

Вибухом пошкоджено 30 кв. м ресторану. Сила вибуху прирівнюється еквіваленту кілограма тротилу.

Прокурор Юлія Беландіна зазначила, що потерпіла – колишня теща одного з фігурантів. Наразі про мотиви злочину правоохоронці не говорять – таємниця слідства.

Підозрюваним загрожує від трьох до десяти років позбавлення волі.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: