fbpx

Поховають капелана батальйону "Госпітальєри" Сергія Мороза на міському цвинтарі в Чукалівці

Суспільство 13:22, 14.03, 2019

Завтра у Франківську відбудеться церемонія прощання з франківцем Сергієм Морозом "Фростом", добровольцем, капеланом батальйону "Госпітальєри", якого забрала невиліковна хвороба.

Минулої ночі в лікарні помер водій-парамедик батальйону "Госпітальєри", військовий капелан Сергій Мороз з позивним "Фрост".

З 2014 року Сергій Мороз полишив роботу і долучився до добровольчого медичного батальйону "Госпітальєри". На лінії вогню "госпітальєри" рятували і рятують поранених українських бійців та цивільних.

Прощання з Героєм Сергієм Морозом у Франківську відбудеться в п‘ятницю, 15 березня, о 17.00 в Народному домі "Просвіта", за адресою вул. Грушевського, 18. Про це повідомили побратими померлого.

Провести Героя в останній шлях можна в суботу о 10.30 з "Просвіти". Поховають його на міському кладовищі міста Івано-Франківська. 

Рік тому у Сергія та його дружини, волонтерки Тетяни Мороз, діагностували онкозахворювання. Подружня пара боролася проти недуги, франківці допомагали ярмарками, аукціонами та концертами. Але подолати наслідки пухлини мозку Сергій Мороз не зміг.
 

"Йдуть кращі… У лавах добровольців непоправна втрата.. Потрібна допомога родині Сергія. У нього лишилася дружина Таня Мороз і два сини. Картка Тані: Приватбанк 5168 7422 0370 6431.
 
Капелан, який сміється.. Світла пам'ять",  сумують побратими.

 

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: