fbpx

Покрокова інструкція для власника: що потрібно, щоб переїхати в нову оселю

Суспільство 12:32, 21.08, 2017

Переїзд в нову квартиру – це серйозна подія, що інколи вимагає тривалої та ретельної підготовки. Облаштування житла формату "стандарт" займає досить багато часу, а дехто затягує цей процес на роки. Проте сьогоднішній ритм життя вимагає оперативності в усьому, тому люди, для яких важливо швидко і без проблем переїхати у нову оселю, обирають smart-житло.

Аналітичний центр Благо з’ясовував, як власнику за короткі терміни переїхати в новий дім.

Насамперед варто пам’ятати, що купити smart-квартиру досить вигідно, адже в її основі закладено вільне планування простору, а отже, облаштування такого типу житла під власні потреби відбувається досить швидко, але за умови правильно побудованого плану роботи.

На складання планів невеликих квартир-студій будуть впливати такі критерії: загальна площа житла, кількість і розташування вікон, дверних прорізів, розташування ліній комунікацій (радіаторів опалення, водопроводу, труб газопостачання), наявність балкона або лоджії, кількість людей, які будуть жити в студії постійно.

Далі необхідно визначити, що для вас найбільш вагомим буде у новій квартирі: простора і світла вітальня для прийому гостей, місце для усамітнення чи робоча зона. Після цього уже можна приступати до ремонтних робіт.

Формат smart передбачає зонування помешкання за допомогою незначних перегородок. Зручними варіантами є ширми та стелажі, адже їх можна ефективно використовувати в кожній зоні – з боку вітальні можна закріпити телевізор, а в спальні організувати системи зберігання.

Що ж стосується кухні, то перше, про що треба потурбуватися, – хороша, потужна витяжка. Краще не економити у виборі цього необхідного домашнього приладу, адже вам потрібно буде не тільки позбавити всі зони житла від запаху їжі, але і запобігти осiданню найменших капель жиру в повітрі на все, що є в квартирі.

Вибір меблів для такого типу помешкання теж не складе проблем. Зараз відкриваються великі меблеві магазини або ж відділи, де є безліч пропозицій для функціонального облаштування простору.

Якщо ж на самостійні ремонтні роботи не вистачає часу, то можна скористатись послугами дизайнера від компанії-забудовника. Так, купити smart-квартиру в Івано-Франківську можна у сучасному районі "Манхеттен" та одразу ж замовити розробку дизайну майбутнього житла.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: