fbpx

У франківській поліції до Дня Валентина розповіли про любовні історії на роботі. ФОТО

Стиль життя 08:12, 14.02, 2018

Прикарпаття прийняло естафету #policelovestory всеукраїнської акції-флешмобу про історію кохання поліцейських від колег із Харкова.

Прес-служба поліції Прикарпаття опублікувала дві історії кохання, що народилось на роботі у правоохоронних органах. Естафету передали колегам із Запоріжжя. Також правоохоронці просять підтримати вподобайками пости про їхні сторії кохання на сторінці поліції, оскільки вони беруть участь у конкурсі.

 

Перша історія про родину Маківничуків

Старший оперуповноважений управління карного розшуку ГУНП в області Світлана Маківничук – із династії правоохоронців. Її батько служив у міліції, зараз у київській поліції працює її брат. Любов до професії правоохоронців передалася від батька і дітям. Світлана вирішила вступити тоді у Львівський інститут внутрішніх справ на факультет кримінальної міліції. Там під час вступної кампанії і познайомилася з Василем Маківничуком, також сином офіцера.

На час вступу Василь уже був патрульно-постовим Верховинського райвідділу міліції, а нині начальник Калуського відділу поліції. Сиділи за однією партою, ходили у кіно й гуляли старовинними вулицями міста, допомагали одне одному в навчанні. Дружба переросла у кохання.

1

Одружитися пара вирішила після закінчення інституту. Світлана, котра виросла на Сумщині, з посмішкою згадує привабливого Василя, який запав їй у душу своїм гуцульським колоритом. Коли їхала до коханого у гості, а це було взимку, снігу випало по пояс. Добиралися на санях і пішки. Від цього романтики було мало, а він дорогою ще й розповідав про різні історії з невтішних робочих буднів. Але спільна робота і взаєморозуміння ще більше об'єднало їх.

Разом подружжя уже 12 років. За цей час були різні труднощі, але незмінними у житті пари залишаються почуття одне до одного. У двох офіцерів поліції росте дві красуні донечки, для яких батьки – незмінний авторитет і в усьому приклад для наслідування.

2

 

Друга історія про родину Захаруків

Подружжя Захаруків – Наталія Миколаївна та Михайло Юрійович – працює у Слідчому управлінні ГУНП в Івано-Франківській області. Наталя – старший слідчий організаційно-методичного відділу, а Михайло – старший слідчий відділу з розслідування злочинів загальнокримінальної спрямованості.

3

Наталя дещо раніше розпочала свою трудову діяльність. Тож Михайло, який прийшов на роботу в слідство, частенько звертався до Наталії з різними робочими питаннями, тим більше, що кабінети були поруч. Так між ними, попри серйозну і відповідальну роботу, через рік зав’язалися романтичні стосунки, а через три роки з часу знайомства вони побралися.

Обидвоє дуже серйозні й відповідальні. Жартома про них кажуть колеги-слідчі, вони виважені не тільки у роботі, але й у прийнятті важливих життєвих рішень. Нині подружжя виховує 13-річну донечку та 6-річного синочка. І Михайло з гордістю зазначає, що його історією кохання є дві кохані жінки – дружина Наталія та Слідство, яке об’єднало їхні серця.

45

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: