fbpx

Поліцейські Івано-Франківщини змагалися в легкоатлетичному кросі. ФОТО, ВІДЕО

Суспільство 20:23, 09.11, 2018

Змагання поділили на дві групи: спецпризначенці і поліцейські відділів і відділень. Боролися за перемогу і жінки, і чоловіки.

Сьогодні, 9 листопада, у м. Івано-Франківську на міському озері відбулися змагання з легкоатлетичного кросу. В них взяли участь 73  поліцейських з усіх підрозділів поліції області. Це передостанній етап в переліку змагань, запланованих спартакіадою поліції Івано-Франківщини.

Жінки змагалися на дистанції 1000 м, а чоловіки  на 1000 м, 3000 м та 5000 м. Крім того, спецпризначенці випробували свої сили на дистанції 10 км.

В загальнокомандному заліку переможцями серед відділів та відділень стали працівники Івано-Франківського відділу поліції, а серед спецпідрозділів – працівники роти поліції особливого призначення.

За підсумками легкоатлетичного кросу дистанцію у 1000 метрів першими подолали і тим самим здобули перше місце: Ірина Петрушка, Ростислав Кіфор, Христина Пронь, Михайло Колибаб’юк.

На фініші трикілометрового забігу першими з’явилися Олег Фединяк і Роман Сахновський.

Перше місце у забігу на п’ять кілометрів посів Олег Семків, а на десять – Мирослав Гуменюк.

Заступник начальника Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області Василь Кіцелюк нагородив команди, які здобули перемогу. Найкращих легкоатлетів відзначив кубками, медалями і грамотами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: