fbpx

Поліцейські затримали вбивцю жінки, тіло якої недавно знайшли у Гвіздці

Суспільство 11:22, 08.11, 2018

Підозрюваного у вбивстві жінки із Закарпатської області затримано. Сьогодні йому оголосять про підозру.

Нагадаємо, йдеться про злочин, який трапився 31 жовтня в Коломийському районі. Там у закинутому приміщенні біля залізничного вокзалу виявили тіло жінки з насильницькими ознаками на тілі, інформує Сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

Тоді поліцейські просили допомогу, аби встановити особу вбитої. За декілька днів з’ясували, що загибла – уродженка м. Виноградів Закарпатської області Ганна Клєшчьова, 1987 року народження.

Правоохоронці Прикарпаття за декілька годин після встановлення особи вбитої затримали підозрюваного. Ним виявився 54-річний уродженець Снятинського району, який судимий за злочини, пов’язані з нанесенням умисних тілесних ушкоджень.

Чоловік веде антисоціальний спосіб життя та тривалий час проживав у закинутих приміщеннях с. Гвіздець Коломийського району, де і виявили тіло. До речі, вбита також вела антисоціальний спосіб життя.

Слідчі встановили, що чоловік на одному із місцевих вокзалів познайомився з потерпілою. Опісля між ними зав’язався діалог і зловмисник запросив жінку до місця, де тимчасово перебував.

1Уже на місці двоє взялися за спиртні напої. Згодом між ними виник конфлікт. Чоловік накинувся на мешканку Закарпаття і наносив удари в область голови. Коли жінка втратила свідомість, він відтягнув та залишив тіло біля залізничного вокзалу.

Наразі чоловіка затримано. Вирішується питання про оголошення підозри за ч. 1 ст. 115 (Вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині, – карається позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років) ККУ та обрання міри запобіжного заходу.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: