fbpx

Поліцейські спіймали коломиянина, який крав номерні знаки та вимагав викуп у власників

Суспільство 17:57, 13.06, 2018

Зловмисник на місці викрадених номерних знаків залишав записку із номером телефону та вимогою передати 1000 гривень за повернення номерів.

11 червня до правоохоронців з приводу викрадення номерних знаків з машин звернулося четверо жителів Коломиї.

Прибувши на місце події, поліцейські задокументували факти вказаних крадіжок. На автомобілях зловмисники залишали записки з номерами своїх телефонів та вказували, що повернуть власникам номерні знаки, якщо ті на мобільний телефон перечислять 1000 гривень.

В результаті проведених оперативно-розшукових заходів поліцейські викрили одного із крадіїв. Ним виявився 30-річний житель Коломиї. 

В ході проведення слідчих дій зловмисник зізнався у причетності до вказаних злочинів. На цей час вирішується питання про оголошення йому підозри та перевіряють на причетність до вчинення інших злочинів.

Крім того, встановлено особу спільника злочину, а саме 29-річного уродженця Чернівецької області, якого поки що розшукують для притягнення до кримінальної відповідальності. Він судимий за скоєння грабежів, крадіжок, шахрайств.

За цими фактами розпочато кримінальні провадження, передбачені ч. 2 ст. 185 (крадіжка, вчинена повторно або за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді арешту на строк від 3 до 6 місяців, або обмеження волі на строк до п'яти років, або позбавлення волі на той самий строк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: