fbpx

Поліцейські затримали чоловіка, що поклав на стіл начальнику косівської поліції 300 доларів хабара. ФОТО

Суспільство 18:59, 10.10, 2017

За повернення вилученого автомобіля 54-річний чоловік поклав на стіл начальника Косівського відділу поліції 300 доларів США "відкупних". Ділка на гарячому піймали оперативники внутрішньої безпеки та працівники обласного ГУНП.

До Івано-Франківського управління Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України надійшла інформація від очільника Косівського відділу поліції.

Підполковник поліції Олександр Байдусь повідомив, що до нього звернувся житель Волинської області, уродженець та громадянин однієї з кавказьких країн, з пропозицією надання неправомірної вигоди за можливість забрати вилучений автомобіль. Транспортний засіб правоохоронці вилучили як речовий доказ у кримінальному провадженні, розпочатому за фактом крадіжки, інформує Департамент внутрішньої безпеки Національної поліції України.

Наступного разу чоловік прийшов до посадовця поліції і, як обіцяв, поклав йому на стіл хабара – 300 доларів США. Однак "оборудка" пішла не за планом. Відразу після передачі коштів фігурант був затриманий спільними діями працівників УДВБ НПУ та поліції Івано-Франківської області.

Слідчими Косівського ВП щодо затриманого розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) КК України.

"А це значить, що в своєму поважному віці чоловік має можливість заслужено потрапити до української в’язниці", – йдеться в повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: