fbpx

Поліцейські знайшли у двох прикарпатців наркотики

Суспільство 18:29, 10.11, 2016

Працівники поліції Івано-Франківщини під час здійснення нагляду за безпекою дорожнього руху зупинили автівки та виявили у водія на Коломийщині, а також у пасажира легковика у Долинському районі наркотики.

У Коломиї 33-річний водій автомобіля "Опель Кадет" потрапив у поле зору поліцейських роти поліції особливого призначення УПД ГУНП в області. Під час перевірки автівки в багажнику поліцейські виявили паперовий згорток із вмістом, зовні схожим на наркотичний засіб канабіс, повідомляє прес-служба ГУНП в області.

Подібний випадок зареєстрували працівники патрульної служби м. Івано-Франківська під час відпрацювань на Долинщині з тією різницею, що наркотичні речовини виявили у пасажира.

Вилучені речовини направлено на проведення експертизи. За словами чоловіків, наркотики вони зберігали для власного вживання без мети збуту.

За цими фактами розпочаті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання від мінімального – у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян до максимального – позбавлення волі на строк до трьох років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: