fbpx

Поліцейських, які жорстоко побили чоловіка на Косівщині, звільнено з роботи. ВІДЕО

Суспільство 12:46, 20.07, 2018

28 червня на АЗС "Захід" у селі Кути Косівського району п'яна компанія жорстоко побила чоловіка. Серед нападників були два полісмени з Чернівецької області.

Про це у мережі Фейсбук повідомив активіст Віталій Мацьоцький.

За його словами, у потерпілого перелом щелепи, струс мозку та численні гематоми, його госпіталізували в Косівську ЦРЛ.

"З моїх власних джерел я дізнався, що в в груповому побитті людини брали участь двоє полісменів з Вижницького відділку поліції. Всіх, хто володіє якоюсь інформацією з даного інциденту або впізнав копів по відео, прошу повідомити про це мені", – написав Мацьоцький.

Сьогодні на сайті ГУ Нацполіції Чернівецької області з'явилась інформація, що двох працівників поліції, які причетні до побиття, звільнено з роботи.

Під час моніторингу соціальних мереж було виявлено відео, на якому зафіксовано факт побиття громадянина компанією молодих людей. За попередньою інформацією, у бійці брали участь працівники поліції з Буковини.

"Одразу після виявлення вказаної відеопублікації начальник Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області Анатолій Дмитрієв призначив службове розслідування.

Під час проведення перевірок встановлено, що до побиття причетні двоє працівників Вижницького відділення поліції, віком 22 і 27 років. За висновками службового розслідування прийнято рішення про звільнення з лав поліції обох фігурантів інциденту", – йдеться у повідомленні.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: