fbpx

Поліція арештувала дві вантажівки з буком без документів, який везли з Долини та Рожнятова. ФОТО

Суспільство 20:55, 16.01, 2019

У Львові патрульні зупинили дві вантажівки з кругляком без документів. Одна з них везла деревину з Долини, інша з Рожнятова. Вантажівки везли деревину за однією адресою.

Першу вантажівку з причепом патрульні поліцейські виявили на перетині вулиць Луганської та Стрийської вчора о 20 годині. Другу – близько першої на Стрийській. Оскільки в Україні з 23 липня 2018 р. триває операція з посилення контролю за перевезенням продукції лісового господарства на виконання доручення Національної поліції України, патрульна поліція має право зупинити транспортний засіб, який перевозить дереву, для перевірки законності, інформує прес-служба патрульної поліції Львівщини.

Обидві вантажівки перевозили бук з населених пунктів Долина та Рожнятів. У першому випадку бірки на кругляку не відповідали базі і не збігалися із вказаними у документах, а в другому водій не надав для перевірки легітимності продукції належних документів, а частина бірок на деревині була відшарована. Вантажівки везли деревину за однією адресою. В обох випадках працювали слідчі, вантажівки з деревиною затримали. Зараз вони на арештмайданчиках.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: