fbpx

Поліція готується оголосити підозру причетним до побиття працівника виконкому

Суспільство 09:54, 18.09, 2018

На сьогоднішній оперативній нараді у міського голови заслухали, як розслідується випадок із побиттям працівника Івано-Франківського міськвиконкому.

Нагадаємо, під час рейду-перевірки робочої групи з питань виявлення фактів продажу алкоголю неповнолітнім побили працівника Муніципальної варти та працівника виконкому Назарія Куземка. 

Після інциденту заступник директора департаменту молодіжної політики Назарій Куземко перебуває на лікарняному.

На оперативній нараді міський голова Руслан Марцінків відчитав патрульну поліцію за те, що не бачили, як побили працівника МВК.

"Як можна довіряти поліції, яка не бачить побиття. Я знаю, що ці люди потім залякали мешканців Пасічної", – звернувся до поліцейських Марцінків.

Заступник командира батальйону Управління патрульної поліції в м. Івано-Франківськ Василь Семенюк запевнив, що патрульні зацікавлені в повному і об'єктивному розслідуванні.

Заступник начальника Івано-Франківського відділу поліції ГУ НП в Івано-Франківській області Володимир Гаврилаш повідомив, що поліція опрацьовує напад на рейдову групу і працівника виконкому. Працює слідчо-оперативна група, вже зібрали покази свідків. Якраз готуються оголосити про підозру особі, причетній до злочину.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: