fbpx

Поліція не знає, як реагувати на продаж алкоголю на ярмарку в центрі Франківська

Суспільство 10:42, 09.01, 2018

Попри заборону міського голови на реалізацію спиртних напоїв під час проведення масових заходів до 20 січня у ярмаркових будиночках у центрі Івано-Франківська продають алкоголь.

Про це розповів заступник начальника Івано-Франківського відділу поліції ГУ НП в Івано-Франківській області Володимир Гаврилаш на оперативній нараді в МВК.

Він поцікавився у міського голови Руслана Марцінківа, як поліція має реагувати на цю ситуацію.

"У тих будиночках продають медовухи, розливухи. Це хіба не алкогольні напої? Коли з ними починаєш спілкуватися, вони кажуть – в нас є дозволи. Як реагувати на цей процес?"  запитав Гаврилаш.

Директор КП "Міський центр розвитку міста та рекреації" Руслана Василюк почала викрикувати, що дозволу на реалізацію алкоголю на ярмарку підприємство не давало, а лише дозволи на оренду ярмаркових будиночків.

"А який магазин не продає алкоголь? Спробуйте біля ялинки купити алкоголь – всюди все продається. Не треба спирати на будиночки,  обурилася Руслана Василюк.  Хай покажуть вам дозволи, що можуть реалізовувати алкоголь. Ви питайтеся. Що таке дозвіл? Хто їм дає дозвіл? Жодного дозволу ми не даємо. Ми даємо в оренду будиночки".

"На масових заходах ви не справитеся. Це неможливо",  коротко прокоментував мер.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: