fbpx

Поліція просить допомогти розшукати водія, який на смерть збив прикарпатця

Суспільство 13:12, 10.11, 2018

ДТП трапилася у с. Шевченкове, що в Галицькому районі. Там перехожі знайшли на польовій дорозі тіло чоловіка з тілесними ушкодженнями.

В подальшому поліцейські встановили особу потерпілого. Йдеться про 51-річного жителя району. Правоохоронці припускають, що чоловік отримав смертельні травми від наїзду на нього транспортного засобу, повідомляє Сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

"Звертаємо увагу, що  ДТП – не умисний злочин, а біда, проте якщо сталася аварія, надайте допомогу тим, хто постраждав. Викличте медиків і не залишайте людей напризволяще. Пам'ятайте, завідоме залишення без допомоги людини, яка перебуває в небезпечному для життя стані, є злочином, передбаченим  ст. 135 ККУ", – йдеться у повідомленні.

Поліцейські Івано-Франківщини звертаються до всіх громадян, які володіють будь-якою інформацію за вказаним фактом або такою, що допоможе слідству, з проханням повідомляти до Галицького відділення  поліції (м. Галич, вул. Шевченка, 9) за телефонами: (03431) 2-14-33, 067 959 22 06 чи 102.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: