fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Політика
  • Поліція провела профілактичну бесіду з франківським атовцем, який запропонував вивезти Войтика на шахту "Бутівка"

Поліція провела профілактичну бесіду з франківським атовцем, який запропонував вивезти Войтика на шахту "Бутівка"

Політика 13:20, 25.10, 2016

Член виконкому Вадим Войтик отримав відповідь з поліції на заяву щодо дописів у соцмережі Фейсбук голови Івано-Франківської міської асоціації учасників АТО Василя Андріїва.

Конфлікт між Василем Андріївим та Вадимом Войтиком виник наприкінці липня. Так, 25 липня Андріїв у Фейсбуці обурився інформацією місцевого видання, шеф-редактором якого є Войтик.

Той підтвердив, що особисто подав інформацію.

1

У коментарях під своїм дописом Андріїв запропонував вивезти Войтика в Авдіївку для того, щоб в нього змінилися цінності.

"…Краще вивезти на Шахту Бутівку чи Авдіївську промзону на кілька тижнів.. і якщо виживе, думки і життєві цінності поміняються кардинально", – написав атовець.

Член виконкому сприйняв коментар як погрозу і звернувся в поліцію із заявою про злочин. Сьогодні ж отримав відповідь, у якій йдеться, що правоохоронці провели з Андріївим профілактичну бесіду та йому "роз’яснено правові наслідки у випадку вчинення неправомірних дій та відповідальність, встановлену чинним законодавством".

2

"Я написав повідомлення про злочин, причому в даному випадку завершеним складом злочину за ст. 345-1 є сам факт погрози насильством. Поліція наразі вирішила не починати кримінальне переслідування пана Андріїва, якому загрожували виправні роботи до 6 місяців чи в'язниця до 3 років. Ну і я наполягати не буду. Але якщо язик цього пана знову увійде в конфлікт з головою – негайно напишу повторну заяву. І "профілактичною бесідою" справа не обмежиться, переконаний в цьому", – прокоментував Войтик відповідь правоохоронців.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: