fbpx

Поліція Прикарпаття співпрацюватиме з ОПОРОЮ під час виборів

Політика 20:54, 09.02, 2019

В обласному управлінні прикарпатської поліції відбулася робоча зустріч з представником ГО "Громадянська мережа ОПОРА".

Під час робочої зустрічі обговорювалися питання взаємодії щодо запобігання, фіксації та своєчасного реагування на випадки порушень виборчого законодавства під час президентської виборчої кампанії, інформує Сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

В обговоренні взяли участь т.в.о. заступника начальника ГУНП в області Олег Йосипів, т.в.о. начальника управління превентивної діяльності ГУНП Ірина Зелінська та координатор спостереження за виборами в Івано-Франківській області Всеукраїнської громадської організації "Громадянська мережа ОПОРА" Богдан Морикіт.

Як зазначив Олег Йосипів, працівники поліції Івано-Франківщини готові забезпечити належне реагування на повідомлення про можливі порушення. Заяви детально перевіряють і вживають відповідні заходи. Так, працівники поліції вже склали 15 адміністративних протоколів за ст. 212-13 КУпАП "Виготовлення або розповсюдження друкованих матеріалів передвиборної агітації, які не містять відомостей про установу, що здійснила друк, їх тираж, інформацію про осіб, відповідальних за випуск". Загалом з початку передвиборчої кампанії зареєстровано 36 повідомлень щодо порушень виборчого законодавства.

В свою чергу Богдан Морикіт запевнив поліцейських, що представники "ОПОРИ" готові допомагати правоохоронцям у вирішенні проблем. Зокрема, найближчим часом з особовим складом відділів та відділень поліції буде проведено тематичні заняття і тренінги.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: