fbpx

Поліція розшукує 26-річного франківця, який викрав у товариша Audi A6

Суспільство 15:19, 25.01, 2017

​До чергової частини місцевого відділу поліції звернувся 34-річний житель одного із навколишніх сіл Івано-Франківська із заявою про викрадення його транспортного засобу товаришем, який попросив позичити автівку ще напередодні Нового року.

26-річний франківець переконував товариша, що позичає легковик Audi A6 всього на декілька годин, проте понині не повернув його, пише КУРС з посиланням на СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

В ході розпочатих пошуків правоохоронці згодом виявили цей автомобіль у місті Маріуполі. Викрадений автотранспорт вилучено та доставлено на територію Івано-Франківського відділу поліції. Після проведення ряду експертиз автомобіль повернуть законному власнику. 

Наразі поліція проводить пошукові заходи щодо встановлення місця перебування "товариша"-зловмисника.

За вчинення протиправних дій щодо підозрюваного розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна або без такої. Проводиться слідство.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: