fbpx

Поліція вилучила два "КамАЗи" і трактор у прикарпатців, які незаконно добували гравій

Суспільство 18:50, 15.03, 2017

Незаконний видобуток піщано-гравійної суміші зареєстрований із русла річки Прут поблизу селища Заболотів Снятинського району.

Отримавши повідомлення про вказані незаконні дії, поліція виїхала на місце події та задокументувала факт порушення. Два автомобілі марки "КамАЗ" та трактор-навантажувач було вилучено та поміщено на майданчик тимчасового утримання, пише КУРС з посиланням на СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

Відповідно до законодавства, піщано-гравійна суміш відноситься до корисних копалин державного значення, тож такі дії є кримінально-карними. Особами, які займалися видобутком та перевезенням гравію, як встановила поліція, є два рідні брати, жителі Заболотова.

Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження за вчинення кримінального правопорушення згідно з ч. 2 ст. 240 Кримінального кодексу України (порушення правил охорони або використання надр, а також корисних копалин загальнодержавного значення). Триває досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: