fbpx

У Франківську поліція затримала причетного до стрілянини біля ресторану. ОНОВЛЕНО

Суспільство 12:41, 08.08, 2018

Поліція встановила та затримала чоловіка, який вчора у центрі Франківська біля ресторану "Бельведер" стріляв та вдарив пістолетом молодика.

Як писав КУРС, вчора повідомлення про стрільбу надійшло до поліції близько 18-ї години. 

В секторі комункацій ГУ Нацполіції області уточнили інформацію про затримання стрільця, який застосував пістолет учора біля ресторану "Бельведер" в Івано-Франківську.

Встановлено, що 42-річний громадянин України, уродженець Сирії, разом із 17-річним сином вчинили конфлікт із 26-річним уродженцем Йорданії, студентом 5-го курсу одного із місцевих вищих навчальних закладів. 

Під час сварки уродженець Сирії дістав пістолет та вистрілив у сторону потерпілого, не влучивши в нього. Після цього нападник вдарив опонента рукояткою пістолета, травмувавши його.

На підставі причетності до вказаного правопорушення слідчим Івано-Франківського відділу затримано 42-річного зловмисника у порядку ст.208 КПК України. Вирішується питання про оголошення йому підозри у вчиненні злочину за ознаками ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України та обрання судом міри запобіжного заходу.

Як попередньо встановлено слідством, причиною конфлікту стали майнові відносини.

На підставі причетності до вказаного правопорушення слідчим Івано-Франківського відділу затримано зловмисника у порядку ст. 208 КПК України.  Вирішується питання про оголошення йому підозри у вчиненні злочину за ознаками ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України та обрання судом міри запобіжного заходу.

Відповідно до санкції статті такі дії караються позбавленням волі на строк від трьох до семи років. Триває слідство.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: