fbpx

Поліція затримала двох франківців, підозрюваних у серії крадіжок

Суспільство 19:15, 23.01, 2017

Двох іванофранківців 29 та 35-річного віку на гарячому затримали за викрадення газового котла з помешкання у Тисмениці.

В ході розпочатого кримінального провадження правоохоронці одержали обґрунтовані докази їх причетності до серії крадіжок з приватних підприємств та помешкань в обласному центрі та на околиці, повідомляють в ГУНП в області.

Наприкінці листопада минулого року до поліції звернувся 32-річний житель одного із околичних сіл Івано-Франківська. Чоловік повідомив про те, що невідомі, відтиснувши металеві двері, проникли в приміщення СТО, що в Івано-Франківську, звідки викрали електроінструменти, а саме зварювальний апарат, болгарку, полірувальну машинку, електродриль та косарку.

Через місяць з подібним повідомленням звернувся до правоохоронців 37-річний іванофранківець, вказавши, що зі складських приміщень ТОВ злодії викрали керамічно-електричні обігрівачі в кількості 16 штук, на загальну суму близько 30 тисяч гривень, та металопластикові двері. Крім того, їх підозрюють у викраденні газового котла та змішувача вартістю в декілька тисяч гривень з квартири в Івано-Франківську, куди вони проникли шляхом підбору ключа.

Поліція встановила, що викрадене зловмисники продали, а виручені кошти витратили. Наразі, крім оголошеної їм підозри у попередньому злочині, правоохоронці долучили матеріали зібраних доказів обумовлених крадіжок, на підставі яких Тисменицьким судом обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За вказаними фактами кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 185 (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення) Кримінального кодексу України, проводиться розслідування. Згідно із санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: