fbpx

Поліція затримала прикарпатця, який обкрадав автомобілі

Суспільство 19:51, 12.01, 2018

Вчора до Тисменицького відділу поліції звернувся 18-річний місцевий мешканець та повідомив про те, що невідома особа з його автомобіля марки "ВАЗ 2107" викрала акумуляторну батарею та автомобільну магнітолу марки "Kenwood".

Правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 30-річний мешканець Івано-Франківська, який був судимий за незаконне заволодіння транспортним засобом.

Зловмисник, проходячи біля автомобіля, залишеного власником на вулиці біля свого будинку, скористався тим, що за його діями ніхто не спостерігає, та проник до середини автомобіля, звідки викрав акумуляторну батарею та автомобільну магнітолу, після чого з місця події втік.

Також правоохоронці встановили особу зловмисника. Виявилося, що він вчинив ще дві крадіжки з автомобіля та трактора наприкінці минулого року в Тисмениці. Тоді лиходій викрав два набори ключів та болгарку.

У скоєному підозрюваний зізнався та розповів, що все крадене зберігав у себе вдома для власного користування.

За повторне вчинення злочину стосовно нього розпочато кримінальне провадження. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: